Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Samarbejder

- Vi samler på gode forbindelser

Igennem vores 40 år på markedet har vi oparbejdet en lang liste af trofaste og stabile samarbejdspartnere. Vi vælger ikke altid den samme hver gang, men overvejer nøje, hvem der bedst passer til udbuddet.

Vi går ikke så meget op i, om en samarbejdspartner er ”stor” eller ”lille”. Det er derfor ikke usædvanligt at finde selv mindre håndværksmestre på listen over vores faste samarbejdspartnere, ligesom også branchens helt tunge drenge fremgår.

Det, der er vigtigt for os, er at vi ved, at vi kan arbejde sammen og ved hvor vi har hinanden - både på pladsen og ledelsesniveau. Det giver klart den bedste dynamik og fremdrift for projektet. Og ikke mindst, er det også det, som giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat for kunden.

Vores kunder stiller store krav til os

​- af præcis samme årsag stiller vi også store krav til vores samarbejdspartnere. Vi skal nemlig kunne stå inde for, at de folk vi samarbejder med, lever op til den samme høje standart som os selv. Det er det eneste, der er fair over for vores kunder.

Vi tillader os at være kræsne, men forventer også samme bedømmelsesgrundlag

​Vi er åbne over for at prøve nye ting, for erfaringen fortæller os, at man af og til kan blive ganske positivt overrasket. Til gengæld er vi også benhårde. Viser det sig, at et nyt potentielt samarbejde er ”et dårligt match”, er et fremtidigt samarbejde ikke en sikker sag. Heller ikke selvom er prisen er den billigste. 

Hos os er der nemlig ingen halve løsninger eller springen over hvor gærdet er lavest! Det er ikke fair overfor kunden og derfor vil vi hellere sige nej, end levere et stykke arbejde vi ikke kan stå inde for.

Vi forventer naturligvis, at blive bedømt og udvalgt ud fra samme kriterier, for kun på den måde kan vi holde os selv og hinanden op på at være gode eksempler i branchen. 

Skal vi give det et forsøg?

Har I et projekt, hvor I har brug for elektrikerarbejde, eller mener du at I kan byde ind med noget, som vil være til fordel for både jer og os? Tøv ikke med at sende os en mail, eller give os et kald og fortæl os, hvorfor vi vil være et godt match. Alle seriøse henvendelser fortjener som minimum at blive hørt.

Vi udfører arbejde for både private og erhvervslivet

Her ses nogle af vores mest populære arbejdsområder:

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508