Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

INTELLIGENTE INSTALLATIONER PÅ ARBEJDSPLADSEN (IBI)​

Intelligente bygningsinstallationer, forkortet IBI, kan være med til at gøre hverdagen på arbejdspladsen både mere overskuelig og behagelig. Samtidig kan der i visse tilfælde være både økonomiske- og miljømæssige gevinster at hente, ved at anvende intelligente installationer fremfor traditionelle. Typisk er det faktisk heller ikke et spørgsmål om enten eller, men snarer både og

En af de mange fordele ved intelligente installationer (IBI) er, at de ”aldrig” bliver komplette. Det skal naturligvis forståes på den måde, at det er et område i rivende udvikling og hvor der hele tiden opstår alternative muligheder for at koble nye komponenter på eksisterende installationer. Det åbner op for et næsten uendeligt univers inden for automatisk regulering af bl.a. varme, belysning, ventilation, adgangskontrol, overvågning og meget meget mere. 

Har I IBI og overvejer I at udvide/omstrukturere? Eller skal I starte helt nyt projekt, hvor IBI indgår? Så tag os med på råd. Vores projektledere klare både store og små opgaver i alt fra kontormiljøer til hospitaler og laboratorier og vi står for både kabling og programmering. Det eneste I skal gøre er at tage kontakt.

Brug Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. til:

  • IHC

  • KNX

  • DALI

Er der noget vi ikke har listet her, betyder det ikke, at vi ikke også udfører det. Er du i tvivl om, om vi udfører præcis den type installation, som du har i tankerne, så ring til os og få hurtig afklaring.

Pssst….

Vidste du at flere af vores projektvejledere er uddannede energivejledere?
​Det betyder at de ved hvad de taler om og I vil derfor aldrig blive rådet til noget, som ikke giver mening eller på sigt er for dyrt jer.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508