Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

AVA

Brandsikkerhed til steder, hvor mange mennesker er samlet samtidigt

​Automatisk varslingsanlæg (AVA) bruges på forsamlingssteder som f.eks. butikscentre, større virksomheder, sygehuse mv.

Systemet bruges til at gøre opmærksom på brand ved at signalere, at folk skal forlade området. Advarslen kan ske via en tone eller talemeddelelse.

Vi anbefaler altid, at man vælger stemmevarsling. Det gør vi, fordi der ved toneangivelse, kan opstå forvirring omkring dennes betydning.

En tone kan hurtigt glide i ét med baggrundsstøj og hverdagslyde. Mennesket er et flokdyr – og vi har en tendens til at gøre som andre: hvis alle andre ignorerer lyden, eller er forvirret omkring lydens betydning, opfører vi os højst sandsynligt på samme måde. En stemme, der beder os om at forlade området pga. brandfare, er derimod ikke til at tage fejl af.

Et AVA-anlæg kan sagtens fungere på egen hånd – i så tilfælde er der tale om et internt varslingssystem. Typisk ses AVA dog anvendt i forbindelse med ABA.

Kallesøe El er certificeret ABA- og AVA-installatør. Det betyder, at du kan være sikker på, at anlæg erhvervet igennem os til enhver tid lever op til de helt specifikke krav indenfor jeres branche. Der er taget højde for en mængde detaljer og alt er tjekket og dobbelttjekket. Derudover følger vi naturligvis lovgivningen til punkt og prikke og vi varetager også gerne for det lovpligtige eftersyn af installationen.

Kontakt os allerede I dag, så er I allerede et skridt nærmere en mere sikker hverdag.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508