Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivende installatører 

Brug os til alt det andet også

​Hvis man ikke er vant til at beskæftige sig med byggeprocesser til dagligt, eller kun beskæftiger sig med det i begrænset omfang, er det let at komme til at overse eller måske helt glemme værdifulde komponenter og arbejdsgange. 

Der er mange bolde at jonglere og det er vigtigt at have øje for, hvilke der skal landes før andre. Ellers kan det hurtigt gå galt og ende med at blive meget dyrere og mere besværligt end først antaget.

Hvad mange ikke ved er, at vi hos Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. ikke ”bare laver elektriker-arbejde”. Vi er også eksperter i projektering, økonomiske beregninger og rådgivning inden for til alle former for byggeprojekter, der indeholder el-arbejde.

Det betyder bl.a., at når du vælger os som rådgivende el-installatør, behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige uforudsete overraskelser. Vores projektledere er ikke bare nogle af branchens skarpeste beregnere med sans for detaljen og et nøgternt overblik, de tager også de dialoger undervejs, der skal være med til at sikre, at vi hver især lever op til hinandens forventninger om det kommende forløb. Og lovgivningen på området naturligvis bliver overholdt til punkt og prikke!

​Ekstra fordele

En stærk rådgiver betyder også indirekte adgang til et stærkt netværk af øvrige faggrupper. Vores mangeårige samarbejder på tværs af brancher (f.eks. VVS, ventilation, køleteknik mm.) gør at vi kan trække på en bred vifte af erfaringer, der er med til at sikre det bedste samlede resultat for dit projekt. Samtidig er der økonomiske fordele at hente, fordi vi ved hvilke produkter, der er værd at investere i og hvilke det er bedst at gå uden om. Det betyder, færre fejlkøb og reinvesteringer plus favorable priser på det helt rigtige – første gang!

Skal vi også hjælpe dig med dit næste projekt? Ring eller skriv til os,
​så sætter vi en aftale op.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508