Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlæggelse af fiberinfrastrukturer

Når mange er på samtidigt.

​En netværksinfrastruktur er kort fortalt en måde at organisere kabler, således så internettet bliver korrekt sat op og fordelt til dets brugere - uden at gå på kompromis med hastighed og kvalitet.

En netværksinfrastruktur er således det centrale knudepunkt i alle større sammenhænge, hvor der er mange, der har adgang til den samme internetopkobling –f.eks. på arbejdspladser eller boligforeninger.

Tidligere har disse netværksinfrastrukturer primært bestået af traditionelle bredbåndsforbindelser, men tendensen er ved at skifte. Stadig flere vælger helt fra start at anlægge en fibernetinfrastruktur, fordi man derved er med, når det gælder hverdagens stadig stigende behov for transport af store mængder data. Andre vælger at udskifte deres gamle netværk med fiber – af samme årsag.

Fordelene er mange, men især hastigheden og stabiliteten/kvaliteten er en afgørende faktor. Det samme gælder fejlfindings- og vedligeholdelsesprocessen, som er helt unik for fibernetværk.

​Ring til os, så tager vi en snak om en fibernetinfrastruktur den rigtige løsning for jer.

Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. specialuddannede teams, hvis primære arbejdsopgaver består i at anlægge, vedligeholde og rette fejl på eksisterende fiberinfrastrukturer, står altid klar til at hjælpe. 

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508