Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SIKRING AF HJEMMET​

​Der skal så lidt til og det betyder så meget – at føle sig tryg.

Tit kommer hverdagen i vejen

​Heldigvis føler de fleste af os, os trygge i vores eget hjem. Men desværre sker det også af og til, at vi alt for nemt får lullet os ind i denne tryghedsfornemmelse og pludseligt er det for sent. Hverdagens trummerum skubber tankerne om at huske at skifte batterierne i brandalarmen, få installeret den der tyverialarm, eller bevægelsescensor i baggrunden. Sandsynligheden for at vi får brug for dem inden for nærmeste fremtid er jo så lille alligevel, så det gør nok ingen forskel. Eller gør det?

Slut med at udskyde – lad os klare det kedelige arbejde.

Sikringsarbejde Hovedstadsområdet

Sikringsarbejde Sydsjælland

Sikringsarbejde Møn og omegn

Tryghed kommer i både lavpraktiske og avancerede udformninger

​Sikringsinstallationer kan gøres meget simple eller mere avanceret. Af de simple kan nævnes:

 • ​Batteridrevne brandalarmer - fås hos byggemarkedet
 • ​En ekstra kædelås på døren
 • ​Tilmelde sig Nabohjælp
 • ​Få foretaget et el-tjek

Andre løsninger er mere omfattende og avanceret, men tjener i sidste ende samme formål – at skabe tryghed og potentielt redde liv. Det kunne f.eks. være forskellige typer af Intelligente installationer, som enten kan stå alene eller kobles sammen med andre:

 • ​Automatisk tændende lys på udvalgte steder
 • ​Lysinstallationer, får det til at se ud som om man er hjemme, selvom man ikke er.
 • ​Brand/røgalarmer, der tager hensyn til omgivelserne – f.eks. ikke reagerer på mados/varme fra ovnen.
 • ​Tyverialarmer, der i tilfælde af forsøg på indbrud reagerer enten ved lysblink, høje lyde, tilkaldelse af lokalt vagtværn eller en kombination af alle.
 • ​Bevægelsescensorer, der enten hilser velkommen i mørket eller kan virke præventivt på indbrud.
 • ​Vandlækagealarm, der kan vurdere om vaskemaskinen blot er lidt utæt, eller om vandet fosser ud af et utæt vandrør og potentielt kan forårsage omfattende vandskade.

Typer af sikringsløsninger

Brand/røgalarmer

Forskel og ligheder – fordele og ulemper

​Begreberne røgalarm og brandalarm bruges lidt i flæng og bliver derfor også nogle gange opfattet som en og samme ting. Dette er kun til dels sandt. Den største forskel på de to er, at røgalarmer er designet til at reagerer på røg, mens brandalarmer typisk vil reagere på varmeudvikling. En brandalarm kan være længere tid om at opdage varmeudvikling, end en røgalarm vil være om at opdage røg. Omvendt er nogle røgalarmer så følsomme, så de aktives ved f.eks. mados fra ovnen.

Fælles for dem alle er, at de reagerer på de typiske tegn ifm. ildebrand og er i stand til at alarmerer folk i nærheden, så risikoen for tab af menneskeliv og omfang af materiale skader nedsættes markant.

Der findes overordnede tre typer af røg/brandalarmer:

 1. ​Batteridrevne alarmer
 2. ​Alarmer der både er tilkoblet elnettet og har et batteri til backup.
 3. ​Sammenkoblede elektriske alarmer
​​​

Gode råd

 1. ​Står du selv for at opsætte og installere dine alarmer, anbefaler vi altid, at du sætter dig ind i hvad, der findes på markedet og hvad dine behov reelt er.
 2. ​Derud over er det en rigtigt god ide, ved batteridrevne alarmer, at have back-up batterier på lager, så du ikke risikere ikke at kunne udskifte ved behov.
 3. ​Endelig bør sikringsalarmer altid testes mindst en gang om året af hensyn til driftssikkerhed.
 4. Tal altid med professionelle, hvis du er det mindste i tvivl.
 5. Få en autoriseret installatør til at gøre arbejdet, hvis du vil være helt sikker på at alt er korrekt opsat og funktionsdygtigt fra start af.
​​

Skal vi stå for dine alarmer?

Sikringsarbejde Hovedstadsområdet

Sikringsarbejde Sydsjælland

Sikringsarbejde Møn og omegn

Tyverialarmer

​Et skrækscenarie for mange er at komme hjem til et hjem, som er endevendt og ens værdifulde genstande enten mangler er blevet smadret. Der findes heldigvis mange måder man kan sikre sig mod indbrud. Nogle vælger at få installeret særligt indbrudssikre vinduer og døre, mens andre, enten i kombination med, eller som selvstændige løsninger, vælger forskellige typer af alarmer og andre sikringssystemer.

Alarmtyperne strækker sig vidt fra en kode, der indtastes i et panel, samtidigt med at man låser sig ind i bygningen, til overvågning i form af stillbilleder eller videooptagelser overi lys, sirener og tilkaldelse af vagtpersonale. Valgmulighederne er mange og behovene meget individuelle.

Alarmer kan installeres som ny-installationer, ifm. renoveringsprojekter, eller del af en større ”installations-pakke” med andre intelligente installationer.

Som autoriserede installatører ved vi hvilke typer af tyverialarmer, der egner sig bedst til hvilke behov. Vi ved også, hvad der er bedst til prisen og hvordan dette forenes bedst muligt, med dine personlige ønsker og behov.

Vi hjælper dig med både rådgivning og installation af den helt rigtige tyverisikring af dit hjem. Ring eller skriv til os og bliv sat i forbindelse med en af vores specialiserede projektledere på området.

Sammen holder vi tyveknægten for døren.​

Vandlækagealarm

​Et dryppende vandrør kan hurtigt blive en dyr affære på vandregningen. Selvom det måske ikke er meget, løber det alligevel op i sidste ende, hvis det går ubemærket hen.

Ligeledes kan det blive dyrt at skulle erstatte ting, som et gået til pga. vand eller de skader, som vand kan forårsage – hvis tingene da overhovedet lader sig erstatte – familiebilleder f.eks. Med en vandlækagealarm er det muligt at opdage potentielle vandskader i tide. En detektor placeres i nærheden af de områder, man ønsker at overvåge. Registrer alarmen pludselig eller øget vandtilløb, gør denne opmærksom på dette. 

Det gør, at du relativt hurtigt kan reagere på alarmeringen og afgøre, om det blot er vaskemaskinen, der lukker vand ud, eller om der er sprunget et vandrør, som kræver hurtig handling.

Dette kunne måske også have din interesse:

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508