Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nødstrømsanlæg

Hvad koster det jer, hvis strømmen går?

​En stabil elforsyning og strøm i stikkontakterne. Normalt er det ikke noget vi tænker over, for sådan er det jo bare. Når det så alligevel indimellem sker, at strømmen går, i kortere og længere perioder, skyldes det som oftest en menneskelig fejl – f.eks. et overgravet kabel i nærområdet.

De seneste års eskalerende klimaforandringer har dog vist sig ligeledes at have en indvirkning på den ellers så stabile danske elforsyning. Især de oftere og oftere forekommende storme og skybrud har vist sig at være en forstyrrende faktor: knækkede kabler i elmaster og øgede vandstande er skyld i mange både kortere og længerevarende strømafbrydelser.

​Heldigvis er det uden den store betydning for de, hvis arbejde f.eks. forgår foran en bærbar computer. Men for de, som arbejder med udstyr, der er afhængigt af en konstant strømtilførelse, kan det få vidtrækkende konsekvenser, hvis strømmen pludseligt går. Der kan være tale om tabte indtægter pga. produktionsstop, data der går tabt- eller i værste tilfælde tab af menneskeliv.

Hos Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. oplever vi en stigende efterspørgsel på både UPS-anlæg og nødstrømsgeneratorer fra virksomheder og institutioner, som mange vælger at investere i nødstrømsanlæg, simpelthen for at sikre sig, at kritisk vigtige anlæg kører kontinuerligt både under normal drift samt under ikke planlagte udfald.

Vi tilbyder desuden totalløsninger i forbindelse med nødstrømsanlæg. Dette dækker bl.a. salg, service og vedligeholdelse, samt datainstallation, strømføring/kabling og evt. ventilation og/eller køling. Vores pålidelige og mangeårige samarbejdspartnere og leverandører er med til at sikre et resultat i absolut topklasse – hver gang.

Skal vi også sikre jer? Kontakt os her

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508