Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hospitaler​

​Et avanceret system, der bare ikke gå ned!

​Et hospital er et sted, der skal være i stand til at tjene mange formål på én gang. For nogen er det et midlertidig ophold, i forbindelse med et behandlingsforløb. For andre er det et sted man kun kommer inden for besøgstiden, og for andre igen det er en arbejdsplads, som frekventeres på alle tider af døgnet.

Forventningerne til hvilke behov, faciliteterne skal opfylde, afhænger af ens tilknytningsforhold til stedet. På en stue kan patienter og pårørende have behov for at kunne lade telefoner, tablets mv. op, mens personalet skal have mulighed for at koble maskiner og apparater til, som er nødvendige i forbindelse med behandlingen. 

Journaler og andre nyttige oplysninger skal kunne tilgås og deles elektronisk og alt data skal opbevares forsvarligt.

Fællesnævneren her er elinstallationer. Men elinstallationer er ikke bare strøm i stikkontakten -det er kabel-tetris på højt plan. Indimellem er der behov for at ændre på eller tilføje nye installationer. Det kan være både el-, lys og kraftinstallationer​, IBI, og IT-installationer eller noget helt fjerde. Vigtigst er, at det kommer til at spille sammen med eksisterende installationer og at det ikke er forstyrrende for brugerne af dem.

Hos Kallesøe har vi været involveret i adskillige entrepriser og enkeltstående projekter inden for sundhedssektoren. Af vores referencer ses et udsnit af disse, men særligt er vi stolte af at kunne fremhæve, at have stået i spidsen for en større omorganisering af Region Hovedstadens krydsfelter.

Med Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. som jeres elinstallatør, er I sikret de helt rigtige løsninger til de helt rigtige priser. 

Brug os f.eks. til:

Respekt for omgivelserne

​I det danske sundhedssystem er ikke to dage ens og det er et område, der af gode grunde, er underlagt strenge love og reguleringer. Der stilles ikke bare høje krav til det sundhedsfaglige personale, men også til andre faggrupper, der af den ene eller den anden årsag, måtte have sin gang på stedet. Elektrikere og specialister ingen undtagelse.

Når vi hos Kallesøe og Svend Mogensen sammensætter teams til projekter, der foregår på hospitaler (uanset om der er tale om entrepriser eller enkelt-installationer/reparationer), sørger vi altid for at teamet består af folk, der er nøje udvalgt på baggrund af deres specialer. 

Derudover sikrer vi os, at de har konkret erfaring med at arbejde i så rutineprægede og samtidigt hurtigt omskiftende miljøer, som hospitaler kan være. Vores teams ved altså, hvilke hensyn de skal udvise, for at hverdagen stadig kan fungere for ansatte, patienter og pårørende, på trods af at der udføres elektrikerarbejde på stedet.  

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508