Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SKOLER OG GYMNASIER​

De optimale omgivelser til fremtidens kloge hoveder

Nye tider – tid til at tænke nyt

​I gamle dage foregik det meste af undervisningen, ved, at læren stod ved tavlen og forklarede og opgaveløsning foregik med blyant og papir i arbejdsbøger og kladdehæfter. Var det rigtig avanceret, kunne der, i sjældne tilfælde, blive gjort brug af en overhead-projektor.

Sådan er det ikke ubetinget mere. Digitale løsninger som whiteboards, projektorer og generel brug computere og digitale løsninger er vidt udbredt og udviklingen fortsætter.

Samtidigt er det, især i det større klasser, og ikke mindst på gymnasier og universiteter, blevet mere reglen end undtagelsen, at notater tages på computeren. Det stiller store krav til elinstallationerne på stedet. For hver elev/studerende, der har en computer til rådighed, er der et behov for et øget antal tilslutningsmuligheder. Det er ikke altid et enkelt stik og en forlængerstikdåse er nok.

Nye behov – nye faciliteter?

​Klasselokaler og fællesarealer skal tilpasses efter brugerne af det. Ændrer behovene sig, kan det være, at det også er tid til at overveje, om også det er på tide at opgradere gamle systemer til nye. Det kan være alt fra almindelige elinstallationer til brandsikkerhed over i ombygninger i fysik/kemi-lokalerne.

Las os stå for hele eller dele af projekteringen og udførelsen. Vi har et tæt samarbejde med flere skoler og gymnasier, og kender derfor kun alt for godt de behov, som løbende opstår, for ny-anlæggelser, vedligeholdelse og opdateringer.

Brug os også til:

Hvad kan vi gøre for jer?

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508