Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anlæggelse af netværksinfrastrukturer

At sende og modtage e-mails, at finde konkrete oplysninger på nettet og måske endda afholde videokonferencer via en netværksforbindelse, er for mange hverdag og ting, vi tager for givet, bare er og fungerer. 

Vi tænder computeren og vupti, så har vi adgang til hele verden og kringelkroge af vores egen arbejdsplads særlige drev og databaser.

I modsætning til internetforbindelsen i private hjem, kræver netværk i virksomheder og offentlige institutioner ofte nogle andre og helt særlige betingelser i forhold til opsætning og konfigurering. 

Derfor vil en professionel installatør ofte foreslå, at der oprettes en decideret netværksinfrastruktur. Processen kræver nemlig et overblik og noget know-how, som ikke er helt så intuitivt, som opsætning af internet hjemme hos en selv.

Anlæggelse af en netværksinfrastruktur kan ske som en selvstændig proces, hvis der er tale om et helt nyt netværk, der skal etableres – f.eks. ifm. nye arbejdsfaciliteter. 

Alternativt kan en netværksinfrastruktur bygges op på baggrund af en LAN-konsolidering, eller organisering i eksisterende, eller oprettelse af nye krydsfelter.

​​Kallesøe og Svend Mogensens Eftf. har hjulpet mange virksomheder og offentlige institutioner, f.eks. hospitaler og produktionsvirksomheder, med at få styr på deres netværksforbindelser. Skal vi også stå for jeres?

Kontakt

Kallesøe

Svend Mogensens Eftf.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508