Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LAN-konsolidering

​Skal vi have nyt køkken, kontakter vi et køkkenfirma for råd og vejledning om materialevalg og muligheder. Skal vi foretage større økonomiske investering, vil mange nok kontakte sin bankrådgiver og inden vi kaster os ud i selv at fælde det 14 meter høje grantræ i haven, vil de fleste af os også på forhånd lige have konsolideret os med en professionel på området.

Med andre ord: det som vi ikke selv har indgående kendskab eller evner til, foretrækker vi at professionelle står for. Så er vi sikre på at det bliver gjort korrekt og lever op til love og forskrifter på de respektive områder.

Netværksinstallationer er, til manges overraskelse, ingen udtagelse. En professionel rådgivning om, hvordan et netværk opsættes og skræddersyes præcist til jer og jeres behov kan spare jer for mange penge og hovedpiner.

Når en virksomhed eller offentlig institution derfor enten skal anlægge, eller have ryddet op i netværksinstallationerne, vælger flere og flere at tage kontakt til professionel installatør, som har LAN-konsolidering som ekspertiseområde.

Allerede fra internettets spæde opstart, og i takt med det er blevet en integreret del af den private og arbejdsmæssige hverdag, har både Svend Mogensens Eftf. og Kallesøe El været med helt i front. Vi har fulgt udviklingen nøje og vi begyndte også meget tidligt at specialuddanne udvalgte medarbejdere til at kunne varetage opgaver inden for det hurtigt voksende og konstant udviklende IT-område.

Har du brug for et sikkert og professionelt netværk, kan du derfor være sikker på, at folkene hos Kallesøe og Svend Mogensen ikke bare er enhver installatør med 14 dages kursus som baggrund. Vi ved præcist hvilke løsninger, der fungerer og ikke funger til hvilke virksomheder og institutioner. Vi vil til enhver tid rådgive jer så jeres netværk ikke bare funger i dag, men også er klar til fremtiden.

Kom godt fra start.

Kontakt

Kallesøe

SME

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508