Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sikring af mennesker, bygninger og værdier​

-Hvad er værdi og sikkerhed for jer?

​Selve ordet værdi er en noget abstrakt størrelse. Det dækker over både noget fysisk - f.eks. computere eller mennesker, men også det uhåndgribelige – f.eks. data eller ideer.

Når noget har en værdi, ønsker vi også at beskytte og passe på det. Men hvordan dette gøres bedst muligt, er meget afhængig af hvilken type af værdi, der er tale om.

Typisk vil det være sådan, at behovet for at ”ikke fysiske genstande”, som f.eks. data, alligevel har behov for at blive opbevaret i en eller anden form for fysisk forstand. Det kunne være form af en database på en computer, som så igen befinder sig i en bygning.

Spørgsmålet man nu bør stille sig selv er: hvordan sikrer man bedst disse data?

Er det i form af en UPS og evt. et nødstrømsanlæg? Eller er det også nødvendigt, at computeren opbevares et sted, hvor der er fuld kontrol over, hvem der har adgang til denne? I så fald bør man overveje at sikre sin bygning med f.eks. automatisk adgangskontrol og måske endda TV-overvågning. Og hvad med sådan noget som brandfare? Er det noget, der skal tages højde for, eller er der allerede tjek på de brandtekniske installationer og brandstrategien?

​Flere af de her nævnte løsninger fungerer fint på som selvstændigt system, men har samtidigt den fordel, at de kan sammensættes på kryds og tværs med andre, for at give den optimale beskyttelse. Man kan ligeledes med fordel tænke IBI (intelligente bygningsinstallationer) med som en del af løsningen. Dette giver desuden adgang til en række fordele, der dels kan være med til at øge sikkerheden, men også komforten i en bygning.

Tankeeksperimentet kan uden videre overføres til f.eks. produktionsvirksomheder, hospitaler, laboratorier, lagerhaller, landbruget, osv.

Uanset hvilken type sikringsopgave, der er tale om, er vores specialister klar til at hjælpe med både råd og vejledning, projektering, udførelse og vedligeholdelse af sikringssystemer.

Find os i hovedstadsområdet og på Sydsjælland og Møn.

Se også

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508