Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Virksomheden

En virksomhed bliver til

​E. Kallesøe Aut. El-installationsfirma A/S blev grundlagt den 12. september 1979 af Erik Kallesøe. Dengang havde virksomheden til huse i et nedlagt bageri på Godthåbsvej i Vanløse. Erik opkaldte virksomheden efter sig selv og sådan hedder den fortsat. 

I tiden op til, men særligt efter, Erik gik på pension, var hans efternavn dog blevet mere og mere synonymt med virksomheden selv.

I det daglige var der også sket en naturlig glidende overgang, hvor flere og flere blot refererede til virksomheden som ”Kallesøe El” eller blot ”Kallesøe”. Denne simple årsag har gjort, at vi til dagligt for det meste omtaler os selv som ”Kallesøe”.

Generationsskifte

I perioden 1997-2003 undergik virksomheden et generationsskifte. Erik Kallesøe gik på pension og nye kræfter tog over. I 1997, efter mere end 15 år i virksomheden, overtog Kim Haahr Jørgensen positionen som direktør. 

I 1999 blev han medejer af virksomheden sammen med Martin Hyldgaard-Jensen, Henrik Mølskov Bech, Søren Jensen og den nu pensionerede Flemming Hansen. I den efterfølgende periode udvidedes ejerkredsen, og i 2012 kom Michael Poul Petersen og Erik Petrovics til. 

I 2018 udvides ejerkredsen til dens nuværende sammensætning med Thomas Blume og Jasper Møller Nielsens tilkomst.

I dag består ejerkredsen således af i alt otte medejer, der konstituerer Medarbejderselskabet E. Kallesøe A/S, som således ejer 100% af virksomheden E. Kallesøe Aut. El-installationsfirma A/S. 

To nye afdelinger kommer til

Første januar 2007 blev lokalerne i Vanløse for trange og virksomheden flyttede derfor til Søborg, hvor et nyt hovedkvarter blev etableret.

I 2010 udvidede Kallesøe med en afdeling i Præstø, for også at kunne betjene kunder syd for København.

Mønafdelingen (Svend Mogensens Eftf.) kom til i 2017, da en forretningsmulighed opstod via en kunde i virksomhedens præstøafdeling. Det blev meget hurtigt blev set som en naturlig udbygning af virksomhedens serviceafdeling, og aktiviteter generelt i det sydsjællandske område. Afdelingen figurerer, trods sin tilknytning til Kallesøe El, stadig under navnet Svend Mogensens Eftf, som virksomheden har været kendt under i lokalområdet i mange år. Det er Kallesøe klare intention, at Svend Mogensens Eftf. skal fortsætte sit virke som hidtil, men nu blot med mulighed for at trække på resurser og kompetencer fra Kallesøe øvrige afdelinger.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508