Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljøprofil​

Klima og klimapolitik er for alvor kommet på dagsorden verden over og hos Kallesøe El, vil vi gøre vores for at fremme og værne om vores fælles miljø og tage hensyn til fremtidige generationer. Det betyder, at vi hver dag bestræber os på at:

  • Skrue ned for papirforbruget og skrue op for den digitale kommunikation og vi opfordrer altid vores kunder til at modtage fakturaer elektronisk.
  • ​Vælge materialer og produkter med tanke på den mindst mulige miljøbelastning.
  • ​Opfordre og rådgive vores kunder til at tænke i grønne alternativer baseret på et projekts karakter.
  • ​Vi selv står for bortskaffelsen af størstedelen af det affald og emballage, der genereres ifm. opgaver ude hos vores kunder. På denne måde kan vi sikre os korrekt sortering og evt. genbrug af ressourcer, som lever op til gældende miljøkrav. ​
  • ​Rydde op efter os selv ude hos privatkunder. Dette inkluderer at vi naturligvis tager vores affald med os, når opgaven afleveres.
  • ​Leve op til kommunens skrevne regler for miljøforanstaltninger.
  • ​​Opkræve vores kunder et miljøtillæg, der skal sikre at vi til en hver tid kan leve op til ovenstående ifm. bortskaffelse, sortering og håndtering af affald.

Energivejledning – en naturlig del af en grøn profil

Flere af vores projektledere er uddannede energivejledere. Det betyder, at de kan vejlede både privat- og erhvervskunder i energirigtige løsninger, der er fornuftige for både miljøet/klimaet og for pengepungen.

Vores energivejledere tænker i helheder og vil derfor ikke nøjes med at anbefale et skrift til sparerpære. Måske det giver mere mening at gå i retning af IHC/IBI? Så du kan slukke for alt lyset i huset, med bare ét tryk på mobilen, eller tænde for varmen i sommerhuset få timer før I ankommer, så der ikke bruges unødig energi på at holde et tomt hus varmt.

Kontakt Kallesøe El og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at spare på energien.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508