Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Krydsfelter

Struktur giver ro og overblik

​​Et krydsfelt er en betegnelse, der anvendes om det sted hvor forskelligt fordelingsudstyr opsættes til opdeling i en eller flere datalinjer i en bygning.

Man kan sige at det er der hvor internettet kommer ind i bygningen og bliver fordelt rundt til brugerne af det.

Jo mere kompliceret netværk der er tale om, jo mere kompliceret er netværksinfrastrukturen, som regel også. Der er derfor også et øget behov for et velorganiseret krydsfelt. 

Et velorganiseret krydsfelt giver ikke bare ro og overblik, det sparer også på sigt tid og penge ifm. vedligeholdelse og udbygninger.

​Lad os stå for det tekniske, så kan I bruge tiden på det, der har betydning for jer og jeres arbejdsplads.

Kontakt

Kallesøe

Svend Mogensen Eftf.

Fra ledningshelvede til kontrolleret overblik

Kallesøe forestod for år tilbage oprydning og organisering på samtlige af krydsfelterne på Region Hovedstadens hospitaler. Mange års forsømmelse og nedprioritering havde medført, at krydsfelterne mest af alt var et stort ledningsvirvar og der var ikke overblik over, hvad der fungerede og hvad der for længst var taget ud af brug. Konsekvensen var, at når der opstod fejl på netværket, tog det ofte lang tid at løse, fordi ledninger og ind- og udgange kun var sparsomt markeret.

Vores særligt uddannede montører gik metodisk til værks: Ledninger blev samlet i overskuelige og sammenhørige bundter og opsat efter funktion og destination. 

Hver en indgang blev noteret og markeret til daglig og fremtidig navigation og endeligt blev hvert krydsfelt navngivet og en manual fremstillet, så man til en hver tid ubesværet kunne fejlfinde og teste netværket. 

Manualen gjordet også meget nemmere og hurtigere for fremtidige installationer og opkoblinger at blive tilføjet og inkorporeret uden utilsigtede afbrydelser og forstyrrelser i driften på stedet.

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508