Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Daginstitutioner​

Praktik og sikkerhed i centrum

​​Når vi overlader vores børn i andres varetægt, forventer vi at der er styr på tingene og fremfor alt sikkerheden. Som elektrikere (og for manges vedkommende også forældre) ved vi, hvor vigtigt det er, at f.eks. elektriske installationer ikke sidder på en måde, så de frister til leg og eksperimenter.

På de mørke efterårs og vinterdage, kan det være rigtig rart, at lyset tænder automatisk, når man møder om morgenen og det giver en vis ro at vide, at brandsikkerheden til enhver tid er toptunet. Alt dette kan Kallesøe El og Svend Mogensens Eftf. være med til at sikre.

Med mere end 40 år i branchen har vi igennem tiden stået for bl.a. elinstallationer i mange daginstitutioner, mens vi samtidigt har holdt et skarpt øje med udviklingen. Således har vi løbende kunne tilbyde vores kunder en god betjening og de allerbedste produkter. Vi lægger vægt på ikke udelukkende at tilbyde standartløsninger, for vi ved, at der kun sjældent er tale om en ”one-size-fits-all-model”. I stedet tager vi altid udgangspunkt i den konkrete institution og de ønsker og behov, der her måtte eksistere, og målretter vores servicer og produkter derefter.

Brug os til:

I er naturligvis også altid velkomne til ringe eller skrive til os og få en snak, hvis I har nogle konkrete spørgsmål eller ønsker og så tager vi den derfra.​

Kallesøe El Søborg​

​Generatorvej 35B, 2860 Søborg

Telefon: 38 19 19 02

E-mail: kallesoe@kallesoe.dk

Kallesøe El Præstø​

Teglstrupvej 4, 4720 Præstø

Telefon: 29 90 77 11

E-mail: jasper@kallesoe.dk

Svend Mogensen´s Eftf​

Kostervej 19A, 4780 Stege

Telefon: 55 81 48 21

E-mail: info@sme-el.dk

CVR: 20013508