Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

KVALITET & SIKKERHED

Kvalitetssikringssystem

Kvalitetsstyring af Kallesøe A/S el-arbejder, er baseret på Sikkerhedsstyrelsens krav til autoriserede el-installatører samt væsentlige krav i DS/EN ISO 9001:2008.

I dokumenterede systemprocedurer er det fastlagt, hvorledes aktiviteter styres og udføres til opfyldelse af kvalitetsmål og –krav(SKS for El-autorisationskrævende arbejde).

Kvaliteten af enhver entreprise vil blive styret efter en kvalitetsplan, der baserer sig på den af TEKNIQ udarbejdede "Kvalitetssikringshåndbog".

Kvalitetsplan

Kvaliteten af enhver entreprise vil blive styret efter en kvalitetsplan, der baserer sig på den af TEKNIQ udarbejdede "Kvalitetssikringshåndbog", som er udarbejdet efter Sikkerhedsstyrelsens krav.

Kvalitetssikringshåndbogen fastlægger den kontrol og registrering, der vil blive gennemført for at opfylde de givne kvalitetskrav.

Til sikring af kvaliteten ved mindre installationer anvendes ”Skema for slutkontrol ved mindre installationer”, som udfyldes af montøren ved enhver opgave der udføres af vort firma.

Når der er indgået kontrakt om en given opgave, vil der blive udarbejdet sags tilpasset kontrolplaner.

Når en sag afsluttes, bliver der efter kundens ønsker, udarbejdet en sags tilpasset D&V dokumentation.

Kvalitetsorganisation

Kvalitetssikringshåndbogen fastlægger fordelingen af ansvar og kompetence for udførelsen af ovennævnte aktiviteter i forbindelse med den aktuelle entreprise.

Endelig indeholder bogen også en oversigtsmæssig kontrolplan for omfang, art og dokumentation af de planlagte kontroller og afprøvninger for entreprisen.

SKS-system

Virksomheden har i foråret 2003 implementeret det af Sikkerhedsstyrelsen krævede SKS-system.

Ansvarlig for kvalitetskontrollen er Direktør Kim Haahr Jørgensen.

Arbejdsmiljøorganisation

Vi har etableret et arbejdsmiljøudvalg, hvor der pt. er 3 valgte arbejdsmiljørepræsentanter, mens medejer Martin Hyldgaard er den udpegede leder for organisationen.

På byggepladser hvor vi, inkl. eventuelle underentreprenører, har 5 ansatte eller derover, og hvor arbejdet har en varighed på over 14 dage, etablerer vi også en arbejdsmiljøgruppe.

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg