Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VELKOMMEN HOS E. KALLESØE A/S, PRÆSTØ

Vi udfører alle former for el-installationer fra mindre opgaver i private hjem og ejendomme til større tekniske opgaver i industrien. Vi beskæftiger os med alt fra traditionel belysning, kraftinstallation og tavler til tele, EDB og fiber, intelligente bygningsinstallationer, overvågning og adgangskontrol, automation samt andre teknisk krævende entrepriser.

Hos Kallesøe garanterer vi et højt, fagligt kvalitetsprodukt, hvor vi hverken går på kompromis med kvalitet eller udførelse af arbejde.

Vore medarbejdere har alle mange års erfaring i branchen, og idet vi løbende uddanner vore teknikere, således at de er opdateret indenfor nyeste teknologier og trends, er du sikret en grundig rådgivning og ikke mindst, at ende op med den løsning der er mest optimal for dit hjem eller din virksomhed.

Din tilfredshed som kunde er af yderste vigtighed for os, og det kendetegner Kallesøe, at vores kundeliste og referencer bygger på tillid og langvarige samarbejder.

Du er velkommen til at kontakte os og få en pris på din opgave. Brug formularen her på hjemmesiden -

eller ring til os 29 90 77 11.​

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg