Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VARMEPUMPER

De fleste husstande kan, ved anskaffelse af en varmepumpe, spare tusindvis af kroner hvert år og det forventes, at varmepumper vil have et kraftigt stigende omfang i Danmark som følge af udfasningen af fossile brændsler til opvarmning.

Der findes 3 hovedtyper af varmepumpeanlæg med relevans for individuel beboelse:

Væske til vand (jordvarmeanlæg)

Varmen hentes her fra slanger i jorden og omsættes til varmt vand, der kan bruges i husets centralvarmeanlæg og til opvarmning af varmt brugsvand. Denne type anlæg er typisk de mest energieffektive. Det er sådanne anlæg, der er relevante i forbindelse med erstatning af oliefyr/gasfyr m.m.

Luft til vand

Her hentes energien fra udeluften eller fra udsugningsluften i forbindelse med mekanisk ventilation og omsættes til varmt vand, som kan bruges til opvarmning og varmt brugsvand. Effektiviteten er typisk lidt dårligere end for jordvarmeanlæg, men anlægsudgifterne er til gengæld lavere. Sådanne anlæg kan f.eks. være relevante i huse med mindre opvarmningsbehov, herunder lavenergihuse. Kan os fungere samme steder som væskevand.

En luft til vand varmepumpe er en langtidssikret varmeløsning, der opvarmer både dit hjem og dit brugsvand så effektivt, at du kan halvere din varmeregning samtidig med løsningen også er miljøvenlig.

Luft til luft

Energien hentes her fra udeluften eller fra udsugningsluften fra mekanisk ventilation og varmen blæses ind i huset som opvarmet luft. Denne type anlæg kan ikke anvendes til opvarmning af brugsvand. Kvaliteten af luftvarmepumper på markedet er meget svingende. Kvalitetsprodukter kan være relevante i forbindelse med sommerhuse og som erstatning for elvarme.

Hos Kallesøe ønsker vi at bidrage med vores faglige ekspertise på et tidligt tidspunkt i din planlægning. Det giver bl.a. den fordel, at vi kan rådgive om de forskellige muligheder, der efterfølgende sikrer den mest problemfrie og økonomiske drift af anlægget.

Derfor er du altid velkommen til at tage vores projekterings- og kalkulationsafdeling med på råd.

Kontakt os for yderligere information eller for at få et uforbindende tilbud.​

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg