Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TEKNIKENTREPRENØR

Kallesøe udfører tekniske installationer og leverer såvel komplette teknikentrepriser som fagentrepriser inden for EL, VVS, ventilation, CTS m.v. til store og små kunder.

Hos Kallesøe har vi udført komplekse entrepriser i mere end 35 år, og i det moderne byggeri stilles der stadig større krav til levering af samlede tekniske løsninger, og her hos Kallesøe har vi et tæt samarbejde med tekniske entreprenører, inden for de områder hvor vore kompetencer ikke rækker.

I en samlet teknikentreprise sikre Kallesøe alle grænsefladerne mellem de tekniske installationer og sikre at de tekniske installationer overfor vor kunde leveres som en samlet løsning.

Vores virksomhed har langvarige relationer med bygherrer og rådgivere, og jo før vi kan komme ind i projektet, jo mere kan vi bidrage med vor faglige og praktiske viden.

Hvis du som kun kunde ønsker én leverandør af de tekniske fag, tager vi gerne ansvaret for en samlet teknikentreprise.

Kontakt Kim Haahr Jørgensen på 2073 4510 eller kim@kallesoe.dk

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg