Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SIKRINGSLØSNINGER

Kallesøe leverer flere former for sikringsløsninger, hvor du som kunde er garanteret et professionelt, certificeret stykke arbejde.

Ex-installationer efter ATEX-direktivet

Sikre installationer i eksplosionsfarlige omgivelser er en af Kallesøes kompetencer. Vi arbejder efter EU's ATEX (Atmosphères Explosibles) direktiv, der beskriver hvilket materiel og hvilke sikringssystemer, der skal anvendes ved denne type af installationer.

ADK - Adgangskontrol

Stadig flere virksomheder og institutioner benytter sig af elektronisk adgangskontrol, og Kallesøe kan levere løsninger, der kan kombineres med for eksempel indbrudsalarm og intern TV/overvågning.

AIA - Automatisk indbrudsalarm

Teknologierne er mange på dette område, og løsningerne bliver stadig mere avancerede. Tag Kallesøe med på råd om installation af indbrudsalarmer, der både kan være elektroniske og mekaniske.

ABA - Automatisk brandalarmering

Kallesøe installerer forsikringsgodkendte systemer til automatisk brandalarmering i kontorer, institutioner, virksomheder, fabrikker og lagre.

Systemerne kan leveres med en lang række automatiske funktioner som varsling, lukning af branddøre, brandventilation samt start af brandslukning og brandbekæmpelse.

ITV - Intern TV / overvågning

Intern TV har udviklet sig til en vigtig del af sikkerheden hos virksomheder og institutioner. Kallesøe har erfaring med løsninger, der kan integreres med for eksempel adgangskontrol og indbrudsalarm.

Nødstrømsanlæg

De ekstreme vejrsituationer vi har oplevet i de senere år, har gjort nødforsyning til en sikkerhedsfaktor med stadig højere prioritet.

Spørg Kallesøe hvordan I bedst etablerer et nødstrømsanlæg med tilstrækkelig kapacitet til at opretholde de vigtigste funktioner.​

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg