Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

IBI - INTELLIGENTE BYGNINGSINSTALLATIONER

Kallesøe er specialist i intelligente bygningsinstallationer - IBI - som blandt andet styrer lys, varme og ventilation. Moderne løsninger giver en høj grad af komfort og sikrer samtidig det lavest mulige energiforbrug.

Hos Kallesøe arbejder vi blandt andet med det førende system, KNX, som vores medarbejdere løbende uddannes og certificeres i.

Sådan fungerer de intelligente installationer

Løsningerne, der også er kendt som BMS - Building Management Systems- kan kontrollere en hel bygning, for eksempel ved at tænde og slukke belysningen i forhold til indfaldet af dagslys, styre rumtemperaturen efter en bestemt døgnrytme og regulere ventilationen efter brugen af de enkelte lokaler.

Alt sammen for at optimere energiforbruget uden det går ud over bygningens komfort og daglige brug.

Vi tester og indkører installationerne og udarbejder komplet dokumentation, sammen med en udførlig plan for drift og vedligehold.

Intelligente BygningsInstallationer kan også omfatte systemer til brandsikring, alarmer, adgangskontrol, overvågning m.v.

SRO- og CTS-anlæg

SRO-anlæg - Styrings-Regulerings-Overvågnings-anlæg - og CTS-anlæg - Centrale-Temperatur-Styrings-anlæg - er en forenklet udgave af BMS-systemet.

Du er velkommen til at kontakte Kallesøe, så vi i samarbejde kan finde frem til den løsning, der bedst opfylder netop dine behov.

Vores ekspertise omfatter alle typer af rumstyrings- og kontrolenheder til bygninger både ude og inde.

Spørg Kallesøe om fordelene for netop din virksomhed. Kontakt Thomas Blume på 40 70 13 13 eller via thomas@kallesoe.dk​

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg