Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

EL-INSTALLATION

Kallesøe udfører alle typer el-installationer til boliger, kontorer, produktionsvirksomheder og institutioner - såvel ved nybyggeri som ved renovering.

Opgaverne spænder fra traditionel belysning, kraftinstallation og tavler til tele, EDB og fiber, intelligente bygningsinstallationer, overvågning og adgangskontrol, automation og andre teknisk krævende entrepriser.

Disse mange arbejdsområder - og vores kompetencer - kan du se beskrevet her på hjemmesiden.

Tæt på din opgave og planlægning

Som kunde, bygherre og rådgiver vil du opleve, at Kallesøe går i tæt dialog med dig for at finde frem til den løsning, der er mest optimal for dig.

Vi ønsker at bidrage med vores faglige ekspertise på et tidligt tidspunkt i din planlægning. Det giver blandt andet den fordel, at vi kan rådgive om løsninger, der efterfølgende sikrer den mest problemfrie og økonomiske drift af installationerne.

Derfor er du altid velkommen til at tage vores projekterings- og kalkulationsafdeling med på råd.

Kontakt Thomas Blume på 40 70 13 13 eller thomas@kallesoe.dk​

​Kontakt os
​for et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​E. Kallesøe A/S

CVR: 20013508

Generatorvej 35B,
2860 Søborg